2014. október 19., vasárnap

Thinking Out Loud~Larry

Sziasztok :) Ezt Ed Sheeran legújabb klipjéről írtam, engem nagyon megfogott, nem tudom ti hogy vagytok ezzel. Ezt a történetet ~B. - nek küldöm, aki kórházban van. Remélem minél hamarabb meggyógyulsz :) Tudom, hogy rövid, de tudjátok...Jó olvasást :) D. xx


Az aranyló bálteremben nincs más csak ők. A férfi és a nő elindul egymás felé, mozgásukat a reflektor követi. A nő egy táncos kecsességével, a férfi egy kicsivel sutábban lépked, míg végül olyan közel érnek egymáshoz, hogy ki tudják nyújtani a másik felé a karjukat. Ahogy bőrük összeér szikrák lobbannak, de ők ezzel nem törődnek. Csak táncolnak, s a reflektor nem veszti őket szem elől. A nő fehér ruhája csak úgy suhan a férfi teste körül, miközben kijavítja a sutább tartást, tisztán ki lehet olvasni az arcából, hogy nem is vágyik másra, minthogy beletúrjon a kusza vörös tincsekbe, de nem enged a késztetésnek. A nő minden egyes mozdulatába bele van írva a tánc, végtagjai és csípője a zene lágy ütemére mozdul, kiváló táncos. De akármennyire mozog is valaki jól az nem elég a tökéletes tánchoz, kell egy pár, akihez tud igazodni...és ez a férfi  az. Percekig táncolnak, a nő teljesen rábízza magát partnerére, testük hibátlanul mozdul, s azt teszi az egészet felejthetetlenné, hogy akkora szenvedély járja át őket, amivel sokan az életüket adják a másikért. A zene néhol feszülten szól, ilyenkor a fehér ruhába burkolt test is megfeszül, s ha a ritmusok lágyabban szólnak ő is kecsesebben jár. Mindketten érezik, hogy ez több, mint egy sima tánc, a tét a szerelmük. Egymásért táncolnak.
- Úristen Ed, ez fantasztikus... ez úristen. Nem tudok megszólalni, lenyűgöztél. - mondja a göndör hajú fiú, aki zöld szemét még mindig a képernyőre függesztve nézi az utolsó képkockában megmerevedő párost.
- Örülök, hogy tetszett. Te vagy az első, aki ezt látja. - jelenti ki a vörös hajú, mire Harryn elül a döbbenet.
- Komolyan? Megtisztelsz, haver. - egy gödröcskés mosolyt villant a legjobb barátjára. - És én miért is nem tudtam, hogy ilyen jól tudsz táncolni?! - őszinte meglepődöttség hallatszik a hangjában, fogalma sem volt Ed ezen adottságáról. 
- Sok mindent nem tudsz még rólam. - kacsint rá a vörös, mire mindketten felnevetnek. 
Nem sokáig beszélgetnek, a göndörkének dolga volt egy stúdióban, ahol szerelme már tűkön ülve várja, így hamar elköszön barátjától, és szinte rohanva teszi meg az utat a stúdióig. 
A szíve hevesebben ver, amikor meglátja a gyér fényben álló fiút, s hiába veszik bele alakja a homályba egyszerűen tudja, hogy ő az.
- Louis? - suttogja, nem mer hangosabban beszélni, hiszen szerelmét olyan légkör veszi körbe, amibe szívtelenség lenne volna belerondítani. 
- Harry! - hangzik fel a szinte sóhajként kimondott név. 
Olyan jól hangzik a rózsaszín telt ajkak közül a neve...
Harrynek még mindig a videoklipben látott páros tökéletes összhangja jár a fejében, így mikor kartávolságon belülre ér megragadja a fiú kezét, és megpörgeti őt a tengelye körül. Louis kissé sete-sután mozog, de ez egyiküket sem zavarja. A testük ugyanolyan kifogástalan harmóniában mozog, hiszen egymásra vannak hangolódva. 
- Elvégezted a dolgod? - kérdezi Louis, utolsó idegszálával próbálva józan maradni, de nem igazán megy neki. A szerelme karjai védekezően fonódnak köré, s emiatt ajkai már csak pár centire vannak az övétől, ami mindkettőjüket őrületbe kergeti. 
A göndörke ajkát veszélyesen beharapva kémleli az érzelmektől elfelhősödött arcot, s a kék szemeket, amik csak rá csillognak ennyire. Végül megadja magát a csábításnak.
A fiatalabb fiú teste a falra kenődik, az izmos karok a hajába túrnak, a szenvedély a tető fokára hág, s ajkaikkal szinte felfalják a másikat. Habár nem táncolnak a testük mégis olyan tökéletesen összhangban működik, akárcsak a nemrég látott férfi és nő...ez a bizonyítéka annak, hogy akármennyire is ítélik az azonos neműek kapcsolatát egyáltalán nem különböznek tőlük. Hisz a szerelem, az szerelem, bárki bármit is mond.

8 megjegyzés:

  1. Imádom a Thinking Out Loud-ot, egyszerűen gyönyörű a videó meg a szám is.( meg mostmár a történettel teljes a hatás)
    Lenyűgözött, imádom az írásaidat, annyira könnyen áttudod adni az érzéseket minden történeteddel.. Hihetetlen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet értek, szerintem tökéletes szám, egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne írjak róla. Köszönöm szépen, próbálkozok :) D. xx

      Törlés
  2. Gyönyörű! Lana, ezt is csoda szépen megírtad, imádtam!
    nagyon örülök, hogy a kezed ellenére is vissza-visszatérsz, egyszerűen hihetetlen jó olvasni tőled :))
    alig várom a következőt, jobbulást neked ! :)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Igen, próbálok így is aktívkodni, amennyit tudok, köszönöm szépen :) D. xx

      Törlés
  3. Wáó... Fantasztikus, mint mindig :) Imádom.

    VálaszTörlés
  4. Úristen.Köszönöm.Ennél szebb gyógyulási ajándékot nem is kaphatnék.
    Csodáltos lett :") És én is oda vagyok Ed-ért ... <3
    Puszillak
    ~B

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nincs mit :) Nagyon örülök, hogy ezzel sem fogtam mellé. Gyógyulj meg, puszillak :)
      x

      Törlés